0493-34068 | 070-1906100 anders@bilochvvs.se

Bilverkstad och däck

Verkstaden är utrustad med modern teknik och moderna hjälpmedel. Detta gör att jag kan arbeta med de flesta bilmärken och årsmodeller. Jag servar alla typer av bilar och lagar alla typer av fel.

Service och reparationer utförs också på motordrivna redskap t.ex. motorgräsklippare och traktorer.

Däck

Här kan du köpa kvalitetsdäck. Jag tillhandahåller däck för alla ändamål, allt ifrån extrema sportdäck till däck för komfortabel åkning. Jag säljer bl.a. däck från följande leverantörer

Felsökning och diagnostik

Jag använder Autocoms diagnostik-instrument vilket gör att jag snabbt kan hitta felet på din bil. Några exempel på olika system som kan testas är motorelektronik, ABS, SRS, servicelampor, klimatanläggning.

Olja

Rätt olja är avgörande för en motors livslängd. Med de stora krav som ställs av dagens biltillverkare är det mycket viktigt med olja av hög kvalité. Jag har därför valt att arbeta med en av världens ledande oljetillverkare Valvoline. Jag saluför deras produkter till konkurrenskraftiga priser.